Logo Padova Istra Kem 2020

Skladište i ured: Vrećari 107A | 52231 Nedešćina | Istra

Kontakt: M. 091 563 61 89 | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Skladište i ured:
Vrećari 107A | 52231 Nedešćina | Istra
  Kontakt:
M. 091 563 6189E. | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  KLOR TABLETE za Jacuzzi 20g - 1 kg

  multiab-1kg
  SVOJSTVA: Krute bijele tablete aktivnog klora, polagane topljivosti, težine 20 grama, na bazi organskog klora kao derivata trikloroizocianuronske kiseline. Empirijska formula: C3Cl3N3O3 Ne sadrži kalcij. Omogućava postojanost klora u vodi. Sporo se topi bez ostataka. Ne povećava sadržaj klorida ...Read more
  Standardna cijena: 10,60 € Cijena kod nas: 9,00 €


  • Opis

  SVOJSTVA: Krute bijele tablete aktivnog klora, polagane topljivosti, težine 20 grama, na bazi organskog klora kao derivata trikloroizocianuronske kiseline. Empirijska formula: C3Cl3N3O3 Ne sadrži kalcij. Omogućava postojanost klora u vodi. Sporo se topi bez ostataka. Ne povećava sadržaj klorida u vodi. Ima pojačana svojstva oksidacije. Smanjuje gubitke neiskorištenog klora izazvane sunčevim zrakama i povećanjem temperature.

  UPORABA: Ovisno o klimatskim uvjetima, izlaganju sunčevih zraka, opterećenosti bazena, ili ovisno o trajanju rada sisaljki, preporuča se: doziranje preko skimmera ili plutajućeg dozatora; - 1 tableta od 20 grama na 20 m3 vode, svakih 5 do 7 dana. - U javnim bazenima s posebnim dozatorom na dodir vode pune se dozatori a kloriranje se vrši automatski i kontinuirano 1-2 grama po 1 m3 vode.

  SKLADIŠTENJE: Čuvati u suhom i ventiliranom prostoru, odvojeno od ostalih kemijskih proizvoda. Rukovati sa zaštitnom opremom za oči i dišne puteve. Držati u dobro zatvorenim spremnicima, daleko od zapaljivih tekućina. Sadrži: 90% trikloroizocianuronska kiselina (simklozen)

  DOZIRANJE: Ovisno o klimatskim uvjetima, izlaganju sunčevim zrakama,temperaturi vode u jacuzziju , opterećenosti jacuzzija, trajanju rada i snazi pumpe preporuca se stavljanje u skimmer ili preko plutajućeg dozatora 1 tableta na svakih 1m3 vode svakih 2-7 dana.

  Oprez! Ne koristiti s drugim sredstvima. Može osloboditi opasni klor. Sadrži izocijanate.

   

  Najprodavanije

  Kontakt

  Padova Istra KEM d.o.o.

  Skladište i ured:
  Vrećari 107a, 52231 Nedešćina (Labin)

  Sjedište:
  Nedešćina 132, 52231 Nedešćina (Labin)

  M. +385 (0)91 563 61 89

  E. info@bazeni-istra.com

  Dostava

  Besplatna dostava:

  • Istra, PGŽ (samo kopneni dio), otok Krk
  • Hrvatska i otoci (uključujući i otoke PGŽ) - sva roba iznad 70,00 €

  Plaćena dostava:

  Za vrijednosti manje od 70,00 € troškovi dostave se računaju prema cjeniku usluge Paket24, Hrvatske pošte. Rok dostave je 2-3 radna dana (ne računajući subotu, nedjelju ili praznike).

  HP Ekspres logo
  Link za izračun troška dostave

  Plaćanje

  U našoj internet trgovini cijene su izražene u eurima (€) sa uračunatim PDV-om. Plaćanje je moguće samo u eurima dok su kunske protuvrijednosti samo informativnog karaktera.

  Mogući su sljedeći načini plaćanja:

  • općom uplatnicom/virmanom
  • internet bankarstvom
  • pouzećem, direktno HP usluzi Paket24 uz plaćanje otkupnine prema njihovom troškovniku