Logo Padova Istra Kem 2020

Skladište i ured: Rakovo selo 4 | 51219 Čavle | Rijeka

Kontakt: M. 091 563 61 89 | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Skladište i ured:
Rakovo selo 4 | 51219 Čavle | Rijeka
  Kontakt:
M. 091 563 6189E. | E. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  odabir valute

  KLOR-MINUS - 5 kg

  multitab 1126321151
  Namjena: specifičan proizvod za smanjenje klora u vodi u slučaju greške kod predoziranja dozvoljenih vrijednosti Doziranje: dodati proizvod na mjestima gdje se najviše giba, kako bi se pospješila homogena distribucija proizvoda. 2 g klora minus za kubični metar vode smanjuje 1 ppm (dijelova n ...Read more
  175,00 HRK


  • Opis

  Namjena: specifičan proizvod za smanjenje klora u vodi u slučaju greške kod predoziranja dozvoljenih vrijednosti

  Doziranje: dodati proizvod na mjestima gdje se najviše giba, kako bi se pospješila homogena distribucija proizvoda. 2 g klora minus za kubični metar vode smanjuje 1 ppm (dijelova na milijun) vrijednost klora.

  Zaštita: ne jesti, piti ili pušiti gdje se radi s proizvodom. imati dostupan tuš. ruke prati prije pauza i na kraju smjene. ako dođe do kontaminacije odjeće, skinuti je i oprati.

  Dišni sustav: ne udisati pare ili aerosole. osigurati dobru ventilaciju. ukoliko ventilacija nije dobra, mora se koristiti filtarsku polumasku za zaštitu od čestica (hrn en 149), a u slučaju intenzivnog i dugotrajnog izlaganja, ako koncentracija para natrijevog bisulfita prijeđe mdk (5 mg/m3), koristiti polumasku (hrn en 140) s kombiniranim filtrom "e-p" (hrn en 14387).

  Koža: nositi zaštitno odijelo i zaštitne rukavice od pvc-a (hrn en 374) te gumene čizme (hrn iso 10335).

  Oči: koristiti vizir (hrn en 166), pogotovo u slučaju rizika od prskanja.

  Znakovi trovanja: nakon udisanja može doći do iritacije sluznice nosa i ždrijela s kihanjem, pojačanom sekrecijom i šmrcanjem, a mogu se pojaviti i smetnje disanja i bronhitis. Nakon gutanja može se pojaviti oticanje jezika, iritacija sluznice probavnog trakta s mučninom, povraćanjem, proljevom, bolovima u trbuhu, krvarenjem iz želuca, sniženje krvnog tlaka, poremećaj rada srca te različiti stupnjevi poremećaja svijesti. Kod dodira s kožom i očima mogu se pojaviti znakovi iritacije koji se očituju crvenilom, suzenjem, peckanjem i boli te alergijski dermatitis. Kod dužeg zadržavanja mogu nastati i opekotine.

  Skladištenje: spremnici sa proizvodom moraju biti čvrsto zatvoreni i pohranjeni u primjerenim, obilježenim spremnicima u dobro ventiliranim, zaključanim i suhim prostorijama, na hladnom i prozračnom mjestu, daleko od sunčeva svjetla. skladištiti odvojeno od oksidansa i kiselina. U skladištu se ne smije držati hrana, piće, stočna hrana i drugi predmeti opće uporabe. Odvod u podu ne smije biti usmjeren u kanalizaciju i vodotokove. Skladište mora biti označeno prema zakonu o kemikalijama i u njemu moraju biti vidno istaknuti svi simboli, upute i natpisi predviđeni zakonom.

   

  Najprodavanije

  Kontakt

  Padova Istra KEM d.o.o.

  Skladište i ured:
  Rakovo selo 4, 51219 Čavle (Rijeka)

  Sjedište:
  52440 Poreč, Radoši 30

  M. +385 (0)91 563 61 89

  E. info@bazeni-istra.com

  Dostava

  Besplatna dostava:

  • Istra, PGŽ (samo kopneni dio), otok Krk
  • Hrvatska i otoci (uključujući i otoke PGŽ) - sva roba iznad 500,00 kn

  Plaćena dostava:

  Za vrijednosti manje od 500,00 kn troškovi dostave se računaju prema cjeniku usluge Paket24, Hrvatske pošte. Rok dostave je 2 do 3 radna dana (ne računajući subotu, nedjelju ili praznike).

  HP Ekspres logo
  Link za izračun troška dostave

  Plaćanje

  U našoj internet trgovini cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK) i eurima (€) sa uračunatim PDV-om. Trenutno je moguće plaćanje samo u kunama a uskoro će biti moguće plaćanje i u eurima.

  Mogući su sljedeći načini plaćanja:

  • općom uplatnicom/virmanom
  • internet bankarstvom
  • pouzećem, direktno HP usluzi Paket24 uz plaćanje otkupnine prema njihovom troškovniku